Over mij

Mijn naam is Myrjam. Het leven te leven, te vieren en het door je aderen te voelen stromen. Te blijven leren en er alles aan te doen om mijn volle potentieel te gebruiken. Niet te sterven met mijn muziek nog in me (Wayne Dyer). Mijn levensmotto! 

Na mijn afgeronde opleiding tot docent Engels ben ik naar Azië vertrokken om les te geven en mijn leven te leven. Ik heb veel gereisd en gewerkt in diverse landen, een schat aan ervaringen opgedaan. Uiteindelijk vond ik mijn thuis in India, waar ik een opleiding tot Ayurvedisch therapeut heb gevolgd. Na voltooiing van deze opleiding heb ik daar een tijd als massagetherapeut gewerkt en al snel daarna organiseerde en begeleidde ik fasting en detox retraites voor groepen in mijn centrum Myrjam’s in de Himalaya. Tijdens het begeleiden van deze retraites kwam ik erachter dat ik naast het medische ook de mentale processen erg interessant vond. Tijdens mijn tijd in India heb ik enorm veel geleerd, met name over spirituele zaken. Ik volgde meditatie, yoga, healing en tai chi cursussen.

Tien jaar later besloot ik weer terug te keren naar Nederland, samen met mijn zoontje, die toen 6 maanden was. Het werd een periode van grote leermomenten, ik functioneerde op de automatische piloot, liet me leiden door angst en voordat ik het wist zat ik, voor mijn gevoel, gevangen in een systeem van routine en voelde ik al mijn leven uit me druppelen. Toch bleef een deel van mij zoeken naar een manier om mijn ei kwijt te kunnen. Ik had het gevoel dat ik veel meer kon betekenen in het leven van anderen. Met het volgen van de omni opleiding tot hypnotherapeut viel alles op zijn plek. Bezig zijn met hypnose en het toepassen op mezelf  heeft iets in me geraakt; dat stuk, waarvan ik dacht dat ik het kwijt was, weer teruggevonden.

Hypnose, wat een prachtige manier om mensen te helpen en het is zo eenvoudig! Wat kun je er veel mee doen en wat jammer(!) dat het zo’n onderbelichte tak van onze gezondheidszorg is.

Ik kan niet wachten je ook te laten ervaren wat hypnose voor jou kan doen!